Презентация

Презентация
Турки Сити

мая 23, 2017

Как избираются лидеры сегмента ВUSINESS TO BUSINESS (укр.)


Корпоративный сегмент широк по товарным категориям, но не имеет такой глубины конкуренции как сегмент конечного потребителя.
Поэтому мы разработали свою концепцию их избрания.

ВИЗНАЧЕННЯ ЛІДЕРІВ СЕГМЕНТА ВUSINESS TO BUSINESS ВІННИЦЬКОГО РЕГІОНУ В РАМКАХ КОНКУРСУ ІМЕНА, ЯКИМ ДОВІРЯЮТЬ 2017

Метод
Визначення рейтингу та переможців конкурсу здійснюється методом стандартизованого дистанційного експертного опитування, який проводиться на спеціалізованій on-line панелі. Учасники опитування (експерти), працюючи з структурованою on-line анкетою, виставляють експертні оцінки компаніям різних бізнес-напрямків. Експертна оцінка - це вибір та оцінка групою компетентних фахівців (експертів) компаній, що надають послуги в сегменті Business To Business в місті Вінниця.

Експерти
Експертна Рада формується
з активних підприємців, членів Вінницької торгово-промислової палати, спілки підприємців «Стіна» та оргкомітету конкурсу «Імена, Яким Довіряють». Кількість членів Експертної Ради, які беруть участь у голосуванні становить близько 50 осіб. Ранг голосуючого члена Експертної Ради від компанії не нижче СЕО / власника бізнесу / директора / голови наглядової ради / президента / генерального директора. Керівник компанії голосує виключно від свого імені.

Процес
Індивідуальна робота експертів забезпечується on-line панеллю, яка дозволяє мінімізувати вплив експертів один на одного. Експерти не збираються разом, не знайомляться з оцінками інших експертів. Кожен з експертів висловлює свою думку у всіх досліджуваних категоріях і оцінює вибрані ним компанії за однаковими критеріями: у сегменті «Бренди» обираються найцінніші, у сегменті «Виробники» - найважливіші. 

Меморандум про підтримку ініціативи оргкомітету з реалізації проекту «BUSINESS to BUSINESS» конкурсу «Імена, Яким Довіряють» був підписаний 27 березня 2013 п'ятьма членами Галузевої Комісії, що стало офіційною датою старту проекту.

ГАЛУЗЕВА КОМІСІЯ КОНКУРСУ «ІМЕНА, ЯКИМ ДОВІРЯЮТЬ/ВUSINESS TO BUSINESS»
Голова конкурсу Імена, Яким Довіряють
Голова Віницької ТПП
Голова Спілки підприємців Стіна
Керівник агентства Маркер
Керівник Бізнес-Довідки